12/05/2022

Torna “L’Esperit del Nadal” al Museu del Ferrocarril a Móra la Nova

El Museu del Ferrocarril a Móra la Nova i l'escola de teatre Buenafuente's Actors posen en marxa la tercera edició de l'espectacle familiar "L'Esperit del Nadal". L'activitat inclou un recorregut en tren per les instal·lacions del Museu que portarà els participants a visitar els Reis de l'Orient durant els preparatius de la Cavalcada. Atesa la bona acollida de què va gaudir la representació entre el públic familiar els anys 2018 i 2019, el Museu ha decidit engegar de nou les representacions amb vocació de continuïtat.

El conte ens explica la història del Manolo, un mosso de l'estació de Móra la Nova, que ha perdut la il·lusió pel Nadal. Els seus amics, la cuinera Amèlia i el maquinista Ramon, s'aliaran amb un personatge fantàstic, l'Esperit del Nadal, per ajudar el Manolo a recuperar la il·lusió per aquetes festes. Per fer-ho, descobriran un secret que s'amaga a l'estació de tren i que acabarà provocant un viatge a la recerca de la saviesa dels Reis de l'Orient.

"L'Esperit del Nadal" és una oportunitat de fer que aquests dies siguin molt especials per a tots els membres de la família. Les entrades es poden adquirir a www.museuferrocarril.cat. Els menors de 2 anys que no ocupin seient tindran accés gratuït. Les places són numerades i limitades. L'obra es representarà a la Cotxera del Museu el 23, 29 i 30 de desembre a les 17.30h i les 19.00h. La nova producció de l'espectacle ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona.