3/03/2022

La Biblioteca de Gandesa acull des d’avui l'exposició commemorativa dels 20 anys de la demarcació de les Terres de l’Ebre del CPC

La Biblioteca Dr. Mn. Joan Baptista Manyà de Gandesa acull des d'avui i fins al dia 31 d'este mes, l'exposició commemorativa dels 20 anys d'història de la demarcació de les Terres de l'Ebre del Col·legi de Periodistes de les Terres de l'Ebre (CPC). En la seua arribada a la capital de la Terra Alta ha rebut la visita de l'alcalde de la població, Carles Luz, i de la històrica comunicadora Maria Lluís Cabes, que durant moltes dècades va ser la veu de Ràdio Gandesa. El president del Col·legi a l'Ebre, Josep Baubí, els ha acompanyat i guiat en la visita.

La mostra recull en sis plafons de gran format fotografies i textos que fan el repàs d'algunes de les notícies més destacades d'estos vint anys d'història, tant de la demarcació del CPC com del territori.

L'exposició, organitzada per la demarcació ebrenca del CPC, compta amb el patrocini de l'Institut per al Desenvolupament de les Terres de l'Ebre (IDECE).

La mostra ja s'ha pogut visitar a Tortosa i a Amposta, i després de Gandesa li tocarà el torn a Móra d'Ebre, tancant així la seua gira per les quatre capitals de comarca de les Terres de l'Ebre.