2/18/2022

L'Ajuntament de Móra la Nova tancarà tots els seus comptes al BBVA en protesta al tracte a la gent gran

L'Ajuntament de Móra la Nova ha pres la determinació de no contractar cap més servei al BBVA, en resposta a la disminució de serveis del banc cap als seus clients, especialment, aquells que afecten més a la gent més gran. Fa uns mesos que l'oficina d'aquesta entitat bancària al municipi ofereix una atenció parcial, obligant als clients a fer servir més el caixer, mitjans telemàtics o desplaçar-se a la sucursal de Móra d'Ebre. Aquestes tres alternatives dificulten les gestions a les persones de més edat.

"No pot ser que els bancs cada vegada desatenguin més a aquelles persones més afectades per la bretxa digital. Els nostres convilatans de més edat mereixen que els atenguin com és degut, no que se'ls abandoni", ha emfatitzat l'alcalde de Móra la Nova, Francesc X. Moliné.

Per aquest motiu, assegura l'alcalde republicà, el consistori moranovenc anirà tancant progressivament els seus comptes a aquest banc i es liquidaran els crèdits quan es puguin. Aquestes accions es faran de manera gradual per evitar possibles penalitzacions.