2/21/2022

La Cursa dels Biberons enceta el XIV Circuit de curses per muntanya Terres de l'Ebre 2022

Aquest diumenge, 20 de febrer, s'ha iniciat amb la Cursa dels Biberons del Pinell de Brai la 14a edició del Circuit de curses per muntanya Terres de l'Ebre 2022, que clourà el 13 de novembre a Flix amb la Cursa Punta de l'Home.

Des de l'Associació Esportiva de Curses de muntanya de les Terres de l'Ebre, amb el suport del Consell Català de l'Esport, han presentat aquesta nova edició del Circuit de curses per muntanya Terres de l'Ebre, amb "la voluntat de seguir impulsant i potenciant aquest esport al nostre territori, aprofitant entorns naturals de gran valor com els Ports, molt adequats i propicis per a la pràctica d'aquest esport" - destacava el representant territorial de l'Esport, Joan Barberà.

La Cursa dels Biberons és la primera prova del Circuit que compta amb un total de 13 proves, 8 de les quals també foment part del Circuit Exprés que arriba a la 3a edició. Aquesta primera prova ha tingut molt bona acollida, amb més de 500 participants: 313 esportistes al Circuit Ebre; 140 al Circuit Exprés i el 129 participants de la Marxa.