1/14/2022

El Consell Comarcal de la Terra Alta presenta el catàleg d’experiències turístiques de la comarca

El Consell Comarcal de la Terra Alta presentarà en roda de premsa el proper dimarts 18 de gener, a les 9.30 hores, a l'església de Sant Pere del Poble Vell de Corbera d'Ebre, el catàleg d'experiències turístiques que ofereix la comarca.

El catàleg recull gairebé 200 activitats de lleure que es poden realitzar per tot el territori terraltí agrupades en diferents blocs temàtics: Cicloturisme, Cultura i patrimoni, Enoturisme, Estades i experiències, Memòria històrica, Oleoturisme, Turisme actiu, Senderisme i Zones de bany a la natura. Aquests blocs agrupen tant l'oferta que ha creat el sector públic com l'oferta que es comercialitza des del sector privat.

Amb aquest catàleg, que es pot consultar a www.terra-alta.org, s'aconsegueix unificar en un únic espai tota l'oferta de lleure que fins ara es presentava dispersa per les diferents pàgines web i xarxes socials dels agents turístics comarcals.

La presentació del catàleg anirà a càrrec de Neus Sanromà, presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta; Assumpció Anguera, consellera comarcal de Turisme; i Ramon Rius, tècnic de turisme del Consell Comarcal. Es comptarà amb la presència d'Albert Salvadó, delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, i d'Adam Tomàs, director dels Serveis Territorials d'Empresa i Treball a les Terres de l'Ebre, així com de diferents representants de l'àmbit del turisme de la Terra Alta.