12/01/2021

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre habilitarà un nou punt de vacunació poblacional per l’avenç de la dosi de reforç a Móra la Nova

La Regió Sanitària Terres de l'Ebre, en el marc de la nova fase de vacunació anunciada pel Departament de Salut, disposarà d'un total de tres punts de vacunació poblacional (PVP) que s'encarregaran d'administrar tant les dosis de reforç com les primeres i segones de la vacuna contra la COVID-19. Aquests PVP estaran oberts a tota la ciutadania. Es tracta del CAP Vell d'Amposta, l'Edifici Carrilet de Tortosa i el CAP de Móra la Nova, que s'incorpora a la llista de punts per a aquesta dosi de reforç.

En el transcurs de la campanya de vacunació els punts vacunals s'han anat adequant al ritme i capacitat del sistema sanitari. Amb l'avanç de la campanya de vacunació amb les dosis de reforç i per tal de descongestionar els centres d'atenció primària, s'ha considerat necessari redimensionar la xarxa de punts vacunals del territori. Paral·lelament a aquests punts poblacionals, els CAP també podran seguir vacunant de la COVID-19 als usuaris de la seva àrea de salut amb cita prèvia.

La programació de la vacuna es pot fer per dues vies: o bé a través de la web de programació, a citasalut.gencat.cat (per a dosis de reforç de COVID, que seran administrades al CAP) o bé a vacunacovid.catsalut.gencat.cat (per a dosis de reforç o primeres dosis, podent triar si volen ser administrades al punt vacunal o al CAP).