12/13/2021

La Banda Comarcal de la Terra Alta reprèn l’activitat després de l’aturada causada per la pandèmia

La Banda Comarcal de la Terra Alta ha reprès aquest cap de setmana els assajos i l'activitat habitual interrompuda des de l'inici de la pandèmia del covid-19. Els membres de la banda s'han tornat a trobar a la seu del Consell Comarcal, que dona suport a la iniciativa, per preparar els nous concerts que oferiran als municipis terraltins el proper any 2022.

Amb la represa de l'activitat, la formació també ha incorporat nous joves de la comarca de tretze anys, que formaran part d'una banda  que actualment compta amb vint-i-cinc membres procedents de Batea, Bot, la Fatarella, Gandesa, el Pinell de Brai, la Pobla de Massaluca, Prat de Comte i Vilalba dels Arcs.

El Consell Comarcal de la Terra Alta aposta per donar suport a aquesta formació ja que es tracta d'un projecte comarcal que fomenta la cultura musical a la Terra Alta i, a la vegada, es constitueix com un espai de trobada entre els músics comarcals on poden intercanviar experiències i crear sinergies que reverteixen de forma positiva també en les seves respectives formacions.