12/22/2021

El VII Premi Terres de l’Ebre de Periodisme ja té finalistes


La sèrie d'articles publicats sota el nom genèric d'Efemerides del periodista esportiu Enric Algueró, el documental  L'illa dels bous de la productora Films Nòmades i la sèrie fotogràfica sobre la Covid de Santi Martorell publicada a l'Aguaita, són els treballs finalistes del VII Premi Terres de l'Ebre de Periodisme que des de l'any 2015 convoca la demarcació ebrenca del Col·legi de Periodistes de Catalunya.
Lliurament del Premi VI Premi
Autor: 
Núria Caro
El jurat, format pels periodistes Fàtima Llambric, Jordi Duran, Daniel Arasa, Amparo Moreno i Anna Ferràs, ha hagut d'escollir entre un total de 20 treballs de totes les disciplines, ràdio, televisió, internet i premsa escrita. Els finalistes opten a un dels tres premis que s'atorguen patrocinats per Repsol, 2.000 euros en cas de ser el guanyador, 1.200 euros per al segon premiat i 800 euros per al tercer.

La incògnita sobre qui s'emporta cadascun dels premis es mantindrà fins a la celebració de la pròxima Nit de la Comunicació. Aquesta festa, marc escollit els darrers anys per a fer el lliurament d'aquest guardó, està prevista per a finals de gener del 2022, coincidint amb la proximitat de la festivitat del patró dels periodistes, Sant Francesc de Sales.