10/21/2021

Torna la Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova

La Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova torna aquest dijous, després que l'any passat no es pogués celebrar a causa de la situació sanitària. La 189a edició de la fira s'allargarà fins aquest diumenge i mantindrà els mateixos espais de sempre, però hi haurà petits canvis per respectar les mesures de seguretat. En el cas del Pavelló 1 d'Octubre, hi haurà límit d'aforament i serà obligatori l'ús de la mascareta i aplicar-se gel hidroalcohòlic per accedir-hi. Pel que fa a la Fira del Vi, es duplicarà el seu espai; hi haurà un espai entre cada estand; i hi haurà un punt d'entrada i un altre de sortida.

"Des de l'Ajuntament, estem molt contents de poder tornar a celebrar la Fira. Una fira que forma part del nostre ADN moranovenc i que ha esdevingut una de les més importants i antigues del territori", ha remarcat la regidora de Festes, Míriam Vinaixa. A més, Vinaixa demana "responsabilitat" a tots els assistents i que se segueixin les indicacions.

La inauguració de la fira tindrà lloc aquest dijous, a les 18.30h, al Casal Municipal i serà a càrrec del delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó. En l'acte, també s'entregaran els premis del XXVII Concurs de Vins de Móra la Nova i del XXXVII Concurs literari.

Quant al concert del dissabte a la nit, enguany hi actuaran els grups Doctor Prats i Portobello. Tindrà lloc a la plaça de l'Oli, a les 23.30h, i les entrades ja estan esgotades.

Pel que fa a les conferències i jornades agrícoles i ramaderes, es duran a terme de forma telemàtica. També hi haurà un concurs d'arrossegament amb cavalls a l'exterior del pavelló ramader el diumenge al matí.