7/06/2021

Unió de Pagesos organitza una jornada per analitzar els falsos mites sobre el consum de carn

Unió de Pagesos ha organitzat, per aquest proper dijous, una jornada en línia destinada a analitzar els mites i realitats que hi ha al voltant del consum de carn. La jornada, que comptarà amb les intervencions de diversos especialistes, començarà a les 11 del matí i es podrà seguir en directe a la plataforma Zoom després d'haver-se inscrit prèviament en aquest enllaç. El termini d'inscripció s'acaba aquest dimecres.

Al llarg del matí es posaran sobre la taula qüestions com ara el paper de la carn com a aliment, les qualitats de les carns vermelles o els procediments sanitaris que segueixen els animals a les granges. Unes temàtiques, aquestes, enfocades tan als consumidors com als professionals del sector de la comunicació per tal de poder resoldre els dubtes que sovint poden sorgir al parlar sobre aquesta qüestió.

La cita comptarà amb la participació de Montserrat Rosàs, veterinària del Servei d'Alimentació Animal i Seguretat de la Producció Ramadera del DACC; Eva Tolosa, responsable de Plans i Programes de Control de la Sub-direcció General de Seguretat Alimentària i Protecció de la Salut i les doctores Mariluz Latorre, professora del Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia del Campus de l'Alimentació de la Universitat de Barcelona, i M. Carmen Vidal, catedràtica de Nutrició i Bromatologia de la Universitat de Barcelona.