7/01/2021

Territori obre un pas alternatiu al túnel d'Horta de Sant Joan que permet estalviar temps als conductorsDivendres, 2 de juliol, a partir de les 18 hores, s'obrirà al trànsit el desviament provisional que el Departament de Polítiques Digitals i Territori ha habilitat per garantir la circulació de vehicles a l'eix viari Horta de Sant Joan-Prat de Comte-Xerta, mentre continuen els treballs de reparació del fals túnel situat al PK 18+500 de la T-330.

 

Fins ara el trànsit s'havia desviat per l'eix viari alternatiu Horta de Sant Joan-Bot-Gandesa-Xerta. Aquest nou itinerari, que recupera un tram de l'antiga carretera, permetrà escurçar el trajecte que s'havia de fer fins ara.

 

El desviament provisional està format per dos carrils de circulació, un per sentit, i permetrà la circulació de tot tipus de vehicles.

 

Mentrestant, es continua treballant en els treballs del túnel que es va tancar al trànsit el 2 de juny passat per motius de seguretat viària. Aquestes tasques permetran definir la solució tècnica més adient per a la reparació de l'estructura.