7/22/2021

Òmnium en ruta arriba a Sant Carles de la Ràpita i Puigcerdà

La campanya d'estiu Òmnium en ruta, seguirà recorrent municipis del Principat amb activitats infantils, concerts i actes polítics amb la participació de diferents personalitats del món polític, social i cultural que ens permetrà debatre sobre els principals reptes actuals i futurs del país.

La setmana vinent, farem parada dimarts a Sant Carles de la Ràpita per debatre sobre l'amnistia i l'autodeterminació amb el represaliat Pol Serena, la Isa Castell, presidenta de Juristes de les Terres de l'Ebre per les llibertats i el membre de la Junta Directiva d'Òmnium, Xavier Antich; el debat serà moderat per la periodista Leonor Bertomeu. Acabarem la jornada amb l'actuació musical de la cantautora Montse Castellà.

I dijous a Puigcerdà parlarem amb la Carmina Castellví, amb en Xavier Antich i en Joaquim Colominas sobre el 60è aniversari d'Òmnium Cultural. La jornada acabarà amenitzada pels Mai Por i tots dos dies començarem a les 19.30h amb l'espectacle familiar "Dones de Circ" de Teatre sobre rodes.