7/20/2021

La Terra Alta celebrarà els actes culturals de les festes majors dels seus municipis d’acord amb la normativa del Procicat

El Consell d'Alcaldes de la Terra Alta, reunit avui en sessió plenària, ha decidit tirar endavant la celebració dels actes culturals de les festes majors dels municipis de la comarca al llarg d'aquest estiu. El format dels actes a celebrar seguirà i s'adaptarà a la normativa que indiquin les mesures de seguretat del departament de Salut, així com a les que assenyali el Procicat en cada moment.

Tal com va fer l'any passat, el Consell d'Alcaldes de la Terra Alta remarca que la celebració d'actes festius malgrat les condicions adverses és importat per la socialització dels veïns, de la mateixa manera que ho és el fet de donar suport al sector cultural en aquests moments d'incertesa.

El Consell d'Alcaldes, amb aquesta decisió, convida els veïns terraltins a gaudir dels actes culturals que es duguin a terme als seus municipis d'una manera responsable per garantir la seguretat de tota la ciutadania.