7/19/2021

Els professors del Conservatori de Música, Inés Reguero i J. Ricardo Forner, actuen a la Sala ARTS de Tortosa


La programació del Proto-Festival continua ben activa i, ahir a la tarda, va ser el torn del concert acústic de la virtuosa pianista, Inés Reguero, i del clarinetista, J. Ricardo Forner, a la Sala ARTS de Cecília Aymí.

Es tractava d'un concert amb una posada en escena especial, ja que, com va explicar la mateixa Reguero, s'havia optat per escollir aquell lloc perquè allà s'hi troba un piano dels inicis del segle XX i això ajudava a connectar més fàcilment amb l'obra que després es va poder escoltar: dues peces de Johannes Brahms i de Frédéric Chopin.

Inés Reguero és una pianista de Figueres que des del 2006 és professora del Conservatori de Música de Tortosa. Ha tocat a diferents poblacions de Catalunya, Bèlgica i França i J. Ricardo Forner és un clarinetista valencià i també professor del Conservatori de Música de Tortosa que, anteriorment, havia treballat com a concertista a la Bass Clarinet.

Així doncs, en un format acústic i intimista amb prop d'una trentena d'assistents, i seguint les mesures de seguretat de la crisi sanitària del Covid-19, es va poder gaudir durant la tarda d'un repertori barroc en una atmosfera acollidora en el marc d'un altre dels concerts programats en aquesta primera edició del Proto-Festival.Tortosa, Terres de l'Ebre, 18 de juliol de 2021


Redactat per: Irene López