6/13/2021

“Youcan Fly”, el nou disc del cantautor tortosí, Albino Tena

El cantautor tortosí, Albino Tena, presentà ahir el seu nou disc "You can Fly" al Teatre-Auditori Felip Pedrell. És el segon disc del cantautor i arriba després d'assolir una bona acollida del primer, malgrat no haver pogut celebrar tants concerts com hauria esperat en veure's afectat, com tots els treballadors del gremi de la cultura, per l'esclat de la crisi del Covid-19 i les seves mesures restrictives.

Ara, després de molts de mesos, presenta el seu nou single amb el primer concert multitudinari que pot celebrar, això sí, seguint en tot moment les mesures de seguretat i havent reservat i pagat prèviament l'entrada a través de la plataforma Ebreticket, davant de la limitació d'aforament de l'Auditori.

"You can Fly" és, de nou, una aposta íntima de l'autor embolcallada de molta tendresa, sobretot, a través de les seves lletres commovedores i ben pensades.

Missatges que et fan reflexionar, descripcions de perfils de gent que ens envolta, consells per als amics o les més romàntiques de les cançons per a la parella són els trets distintius i inconfusibles de les cançons d'Albino Tena.

Ara però, s'atreveix i va una passa més enllà duent a l'escenari temes del rock i del country que demostren, una vegada més, la versatilitat musical i tècnica del cantautor.

Així ho demostrà ahir al vespre, acompanyat a l'escenari del teclista, Manel Miró, i del guitarrista jesusenc, Paco Prieto, que van infondre una aurèola de tendresa i de bon humor amb un seguit de projeccions fotogràfiques i lumíniques gentilesa de l'equip tècnic i sonor de Mundoluz.

Al concert, emmarcat dins dels actes de la Capital de la Cultura Catalana, hi va assistir el regidor de cultura de l'Ajuntament de Tortosa, Enric Roig.Tortosa, Terres de l'Ebre, 11 de juny de 2021Redactat per: Irene López