6/12/2021

Un concert de tribut a ColdPlay donarà la benvinguda al cicle Viu l’Estiu!

Per tal de rebre l'arribada de l'estiu, i amb ella també l'arribada de la segona edició del cicle de concerts i activitats culturals de Viu l'Estiu!, l'àrea de promoció econòmica i de serveis de la ciutat ha programat un concert inaugural a càrrec de la banda de tribut a ColdPlay, ColdDay. La formació internacional actuarà al passeig central del Parc Teodor González el proper 26 de juny a les 23h.

Així ho ha anunciat avui el regidor de promoció econòmica, Sisco Pepió, que n'ha donat a conèixer els detalls. I és que és sabut que no podrà ser un concert normal com els d'abans, ja que s'han de seguir i respectar les mesures de seguretat dictades pel PROCICAT davant de la gestió de la crisi sanitària del Covid-19.

Per tant, per assistir-hi cal reservar entrada prèviament a la plataforma de venda d'entrades d'Ebreticket. A més, cal destacar que serà un concert d'aforament limitat a un miler o un miler i mig de persones i que aquestes no podran moure's de la cadira que tindran assignada.

Finalment, Pepió, ha argumentat també que "aquest concert serà molt important per marcar el calendari de les activitats que tenim previstes de cara a l'estiu i ens ajudaran a dinamitzar i a promocionar turísticament la ciutat", tot recordant que "el concert està obert a tothom i estarà emmarcat dins de la programació de la Capital de la Cultura Catalana".Tortosa, Terres de l'Ebre, 10 de juny de 2021


Redactat per: Irene López