6/01/2021

L’Escola Municipal de Teatre de Tortosa estrena l’obra “Ha vingut un inspector”


Els alumnes del postgrau de l'Escola Municipal de Teatre de Tortosa (EMTT) han estrenat l'obra "Ha vingut un inspector", del dramaturg anglès, John Boynton Priestley, al Teatre-Auditori Felip Pedrell, sota la direcció de Marga Julià.

La representació ha comptat amb un parell de passis (dissabte 29 a les 20h i diumenge 30 a les 19h) pel preu de 5€ i reservant l'entrada prèviament a través de la plataforma d'Ebreticket.

"Ha vingut un inspector" és una obra d'intriga, però també amb un punt de sarcasme i de crítica cap a la manera d'actuar de certs personatges arquetips de la societat. Estrenada als teatres a la meitat del segle XX, és encara de candent actualitat i ha estat representada a teatres de tot el món. Adreçada al públic a partir de 9 anys, ressegueix la trama de la curiosa mort d'Eva Smith.

Aquesta ha estat la manera d'iniciar els espectacles de cloenda dels diferents cursos de l'escola teatral que s'aniran fent en les properes setmanes. A més, l'EMTT va programar durant tot el matí de dissabte, de 10h a 13h, una jornada de portes obertes a l'escola per donar a conèixer amb més detall les activitats que s'hi desenvolupen als futurs intèrprets.Tortosa, Terres de l'Ebre, 30 de maig de 2021


Redactat per: Irene López