6/08/2021

COOPERATIVA FALSET MARÇÀ REP LA CERTIFICACIÓ DE LA GESTIÓ DE QUALITAT: ISO 9001:2015


El passat 22 de març la Cooperativa Falset Marçà va obtenir la Certificació ISO 9001:2015 per part de l'empresa certificadora AENOR. Avui, a la catedral del vi de Falset, es fa el lliurament oficial d'aquest Certificat.


La trajectòria per obtenir aquesta certificació no ha sigut fàcil i menys en els moments que estem vivint i que ens ha condicionat molt entre d'altres, la manera de treballar.


Fa un parell d'anys vam canviar el ERP per millorar el nostre sistema de gestió i adequar-lo a les necessitats actuals dels nostres clients. Actualment estem sotmesos a una velocitat i dinàmica de canvis molt elevada i per això hem de ser molt àgils en la presa de decisions.

Estem treballant amb una metodologia integral basada en l'aplicació d'eines "d'Intel·ligència Artificial e Business Intelligence" per millorar la presa de decisions comercials i implementar aquesta metodologia a tots els nivells de l'empresa.

Paral·lelament, volíem tenir la certificació del Sistema de Gestió de la Qualitat ISO 9001:2015 per l'elaboració, envasat i comercialització dels nostres vins.


Els beneficis potencials d'implementar un sistema de gestió de la qualitat basada en aquesta Norma Internacional són:

La capacitat de proporcionar productes i serveis que satisfacin els requisits del client i els legals i reglamentaris aplicables.

Facilitar oportunitats d'augmentar la satisfacció del client.

Abordar els riscos i les oportunitats associades amb el seu context i objectius

La capacitat de demostrar la conformitat amb requisits de sistema de gestió de la qualitat especificats.