5/22/2021

Xocolates CREO organitza una xocolatada al Mercat de Tortosa

Continuant amb la commemoració de la xocolata amb motiu del cicle "Cada Mes Un Mos", organitzat per part de l'Ajuntament de Tortosa i la Federació de Comerç Tortosa Més amb motiu de la Capital de la Cultura Catalana, aquest dissabte al matí ha tingut lloc una xocolatada popular al Mercat Municipal de Tortosa a càrrec dels mestres artesans de la fàbrica de xocolata CREO.

Així doncs, a les 10h del matí han començat a preparar la xocolata desfeta i els membres de Tortosa Més estaven repartint-la a la ciutadania a l'estand que han instal·lat a la Plaça Barcelona.

Al llarg del dia també s'ha fet una segona edició del concurs de tast de la xocolata CREO de les varietats de vainilla i canyella entre els qui anaven a comprar al Mercat. Aleshores, alguns dels afortunats que encertaven la xocolata degustada s'enduien un xec regal per a dues persones per tal de visitar la fàbrica de xocolata.

Una iniciativa que ajuda a potenciar el sector de la restauració i l'hostaleria afavorint els productes de quilòmetre zero del nostre territori, com ho és el cas de la xocolata. I així, cada mes serà un producte diferent el que adquirirà aquest protagonisme i serà promogut amb activitats diverses per part de la Federació de Comerç Tortosa Més, tal i com van anunciar el regidor de promoció econòmica, Sisco Pepió, i el vicepresident de la Federació, Joan Iniesta, el passat dimecres al Mercat Municipal.

A la xocolatada hi ha assistit també, com a representant del consistori i de la Capital de la Cultura Catalana, el regidor de cultura, Enric Roig.Tortosa, Terres de l'Ebre, 22 de maig de 2021.


Redactat per: Irene López