5/10/2021

Obertes les inscripcions oficials del Deltebre Dansa 2021

L'equip encapçalat per Roberto Olivan es prepara per celebrar la setzena edició del Deltebre Dansa, que enguany se celebrarà del 5 al 18 de juliol. El festival ha obert les inscripcions oficials amb un cartell de professors de l'avantguarda internacional contemporània format per Wim Vandekeybus, David Zambrano, Alleyne Dance, Milan Herich, Rakesh Sukesh, Anton Lachky, Edivaldo Ernesto, Meytal Blanaru, Lucija Romanova, Akira Yoshida, Lali Ayguadé, Guy Nader, Maria Campos, Jarkko Mandelin i Oskari Turpeinen.

El festival va obrir a finals de febrer les inscripcions Early Bird  i ha aconseguit, tot i la incertesa de la pandèmia, esgotar les places amb descompte. L'organització ha adaptat el festival per tal que es puguin garantir els grups bombolla durant els workshops. En aquest sentit, el número de participants de formació professional s'ha reduït a 120 (en anteriors edicions 175 participants) i les opcions dels itineraris professionals s'han concentrat en tres per tal que els alumnes del grup sempre siguin els mateixos.

En paraules de Roberto Olivan, fundador i director artístic del Deltebre Dansa, "ens veiem obligats a fer canvis per respondre a les restriccions marcades per la pandèmia i, sobretot, per garantir la salut dels participants i de l'equip del festival, però alhora mantindrem tota l'essència del Deltebre Dansa, apostant per allò que sabem que agrada i funciona i això passa, entre altres coses, per mantenir el prestigi dels nostres professors de formació professional i la qualitat dels tallers i les conferències que s'impartiran així com els espectacles que programarem".

Les inscripcions oficials estan obertes a partir d'avui i fins exhaurir places, a la web www.deltebredansa.com Hi ha 2 modalitats d'inscripció: la de 2 setmanes (del 5 al 18 de juliol) i la d'una única setmana (del 5 a l'11 o del 12 al 18 de juliol).

A més, el festival mantindrà la seva programació de difusió cultural amb més de 15 espectacles de dansa, circ i altres disciplines de les arts escèniques, tant d'artistes nacionals com internacionals i de companyies consolidades i amb reconegudes trajectòries com altres d'emergents. I també aposta per la incorporació d'una programació d'activitats virtuals dirigides a professionals i estudiants de dansa. La programació d'espectacles i l'oferta virtual es donarà a conèixer en breu.