5/19/2021

La directora de Catalunya Música, Pilar Cugat, al Periodisme Sud

Aquest pròxim dijous dia 20, el cicle d'entrevistes Periodisme Sud, organitzat per la Demarcació Terres de l'Ebre del CPC, posarà en antena dos ebrencs. El periodista de Canal Terres de l'Ebre Víctor Montecino entrevistarà la directora de Catalunya Música, Pilar Cugat, natural de Tortosa.

L'entrevista començarà a  les set de la tarda i es podrà seguir en directe a través del YouTube del CPC. Com totes les xerrades incloses en el cicle, estan obertes a la participació dels periodistes i dels espectadors, que podran fer preguntes i comentaris a través del xat del YouTube el mateix dia de l'activitat o fer-les arribar amb antel.lació al correu ebre@periodistes.cat. Les entrevistes es poden enregistrar i reproduir lliurament als mitjans de comunicació en qualsevol format.

Després de l'entrevista a Pilar Cugat, només en quedarà una per tancar la primera temporada del cicle Periodisme Sud. Serà la que farà el pròxim dia 27 de maig la col·legiada Irene López al periodista, Carles Agustí, expert en big data i smart cities