4/27/2021

Joan Ramon Vinaixa Miro, Fermín Pardo Pardo i l’Institut Menorquí d’Estudis, premis Recercat 2021

Els premis Recercat 2021 han recaigut en l'Institut Menorquí d'Estudis, que enguany celebra els seus 35 anys, en la categoria d'entitat, i "ex aequo" en Joan Ramon Vinaixa Miró i Fermín Pardo Pardo, en la categoria de persona. Els premis de reconeixement Recercat són l'acte central de les jornades del mateix nom.

L'objectiu dels premis és posar en valor i projectar la ingent activitat i la repercussió del treball continuat i arrelat territorialment dels centres i instituts d'estudis de recerca local i comarcal i també distingir a persones que han tingut o tenen un paper rellevant dins el col·lectiu dels centres d'estudis pel seu compromís amb la recerca i l'activitat cultural.

L'acte de lliurament dels premis Recercat tindrà lloc el proper dia 7 de maig a les 19 hores a la Sala petita del Teatre Auditori Felip Pedrell (Passeig de Ribera, 11) a Tortosa.

L'aforament d'aquest acte és limitat i, per tant, cal inscripció prèvia omplint la butlleta d'inscripció següent: http://bit.ly/InscripcionsRecercat. S'aplicaran totes les mesures de seguretat decretades per les autoritats sanitàries.

A més, l'acte de lliurament dels premis també es podrà veure retransmès a través del canal de Youtube de l'IRMU.