4/02/2021

El Cor Flúmine actua per Setmana Santa a l’Església dels Dolors

l'Església dels Dolors del barri de El Temple de Tortosa va acollir dimecres un altre dels tradicionals concerts de música sacra que organitza habitualment l'Agrupació de Confraries de la Setmana Santa, en aquesta ocasió, va ser a càrrec del Cor Flúmine.

Ha estat per ells un concert especial, atès que des de Nadal que no havien pogut tornar a actuar i, de fet, aquest era el primer concert en un espai tancat que duien a terme des de després del confinament, tal i com ha explicat el portaveu de la coral.

I és que, les restriccions del Covid-19 van estar també presents durant el concert on les entrades s'havien de reservar prèviament a través de la plataforma d'Ebreticket i l'aforament era limitat.

Amb tot, el Cor Flúmine, sota la direcció de Rosa Caballol, va interpretar el concert "Baba Yetu: l'expressió religiosa a través de la música", amb un total d'onze cançons, entre les quals en destaquen "Nada te turbe, nada te espante", "Give me Jesus", "Baba Yetu", "You raise me up" o "Oh Happy Day". A més, algunes de les canons han comptat amb l'acompanyament d'instruments de percussió africans, així com també d'un teclat i d'un flabiol.

A l'acte hi ha assistit l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, el regidor de cultura, Enric Roig, així com també altres membres de la corporació municipal.

En acabar el concert, la presidenta de l'Agrupació de Confraries de la Setmana Santa, Cinta Fontanet, va lliurar una estatueta commemorativa d'una vesta a la directora del cor. Tant ella com el vicari general i mossèn de la parròquia dels Dolors, Mn. José Luís Arín, van dirigir uns parlaments d'agraïment a tots els assistents al concert lamentant alhora que no s'hagin pogut celebrar més actes de la Setmana Santa tortosina.Tortosa, Terres de l'Ebre, 31 de març de 2021Redactat per: Irene López