4/30/2021

El Club de Rem Tortosa celebra el 75éaniversari amb un nou logo elaborat per l’alumnat de l’Institutde L’Ebre

Els alumnes del cicle superior de Disseny i edició de publicacions impreses i multimèdia de l'Institut de l'Ebre han dissenyat la nova imatge corporativa del Club de Rem Tortosa, que renova el seu logotip, en motiu del 75é aniversari de l'entitat esportiva.

Aquest dimarts s'ha materialitzat la col·laboració amb la signatura del contracte i la presentació de les diferents propostes a la junta del club, que en les properes setmanes escollirà la nova imatge corporativa. Per la seva part, el Club de Rem Tortosa, oferirà als alumnes i al professorat que ha participat al projecte, un curs de lideratge que s'imparteix al riu, simulant la dinàmica de funcionament d'una empresa davant un repte, fer avançar l'embarcació gràcies al treball en equip i la suma d'esforços.

La relació entre el Club de Rem Tortosa i l'Institut de l'Ebre s'integra en el programa InnovaFP. Innova FP és el programa de la Direcció General de Formació Professional Ensenyaments de Règim Especial del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya que promou la col·laboració d'empreses o entitats i centres de formació professional per treballar en projectes d'innovació i transferència de coneixement.