3/08/2021

Juntes som invencibles

En el marc del 8M les dones de Junts per Ebre, se sumen a les diferents accions del territori per commemorar el Dia Internacional de les Dones. També des del mateix partit, Junts per Catalunya, s'ha redactat un manifest: "Juntes som Invencibles".


El grup de dones de l'Ebre no es vol quedar enrere i com a inciativa pròpia ha format un collage amb la frase "Som Corresponsables", fent visible així la campanya sorgida des de l'Institut Català de les Dones. Al collage hi apareixen entre d'altres, Annabel Marcos, coordinadora de veguería de l'Ebre, Mònica Sales, diputada electa el 14F, i Irene Negre, membre de la Direcció Nacional. Totes juntes, amb d'altres companyes de les quatre comarques de l'Ebre, des del Montsià fins a la Ribera d'Ebre, reinvidicant la igualtat entre gèneres.


Amb tot es vol conscienciar i denunciar la realitat que vivim i patim per tal d'avançar en una cultura de pacte per a una corresponsabiltiat efectiva. La iniciativa va adreçada sobretot als homes per caminar de manera conjunta cap a la igualtat efectiva entre dones i homes.