3/20/2021

Els xiquets tortosins disposen d’una nova àrea de joc al Parc Municipal Teodor González

L'Ajuntament de Tortosa ha obert aquesta setmana la nova àrea de jocs infantils del Parc Municipal Teodor González, després d'unes setmanes d'obres en les quals s'han substituït els anteriors elements i se n'han instal·lat de nous.

Aquesta nova àrea consta d'un vaixell pirata de grans dimensions que té diferents alçades, tobogans i mini-rocòdroms. A la mateixa zona hi ha un parell de molletes amb motius animals i dos parells de gronxadors, uns per a nens bebès i uns altres per a més grans.

En un nou espai de joc que s'ha habilitat ben a prop de l'antic Llac Vell, s'ha instal·lat una tirolina de 22 metres de llargada i un iglú de cordes perquè hi trepin els més petits de la casa. Serà també en aquest emplaçament on es reubicaran uns altres gronxadors que ara es troben a l'entrada del parc. El motiu del seu trasllat serà a causa de la col·locació de la font històrica de la plaça de l'Ajuntament en aquest espai.

A més, el consistori també ha explicat que properament s'enllestiran els treballs amb un reforç de la il·luminació existent amb la instal·lació d'uns nous punts de llum amb tecnologia LED.Tortosa, Terres de l'Ebre, 19 de març de 2021Redactat per: Irene López