3/03/2021

Brotdetectat a una empresa de cítrics del Baix Ebre


El passat dijous 25 de febrer es varen detectar 4 casos de treballadors positius de Covid-19 a una empresa de cítrics situada al Baix Ebre. Ràpidament tan des de Salut com des de la mateixa empresa es van activar els protocols necessaris amb l'objectiu de controlar i evitar la cadena de transmissió.


Així doncs, el dissabte 27 de febrer Salut va realitzar un cribratge amb PCR a 70 treballadors de l'empresa al CAP El Temple, on es van detectar 6 nous positius, que eleva el nombre total de contagis fins a 10. El cribratge el va realitzar l'Atenció Primària de l'ICS Terres de l'Ebre, i des de la Regió Sanitària es vol destacar la col·laboració en tot moment de l'empresa.


El servei d'Epidemiologia de Terres de l'Ebre i el servei de Prevenció de Riscos, juntament amb l'empresa, ja han revisat tots els protocols de seguretat i prevenció. Així mateix, s'han acordat una sèrie de mesures per tal que l'empresa reforci el pla de prevenció davant la Covid-19, alhora que s'han aïllat tots els contactes directes de treballadors de l'empresa.