3/02/2021

Albert Batet: “Treballarem conjuntament amb el territori per preservar el Delta, defensar el riu Ebre i millorar les infraestructures de la Catalunya del sud”


El cap de llista de Junts per Catalunya a la demarcació de Tarragona, Albert Batet,  va analitzar ahir en una assemblea telemàtica amb els afiliats i les afiliades de la vegueria de les Terres de l'Ebre els resultats de les eleccions del 14 de febrer, que va valorar "com a molt positius". En aquest sentit, es va comprometre "a continuar treballant des del Parlament de manera consensuada i conjuntament amb el territori per preservar el Delta, defensar el riu Ebre i millorar les infraestructures".

Així mateix, Batet va expressar la necessitat "d'ajudar els sectors més afectats per les conseqüències de la pandèmia: les empreses, els autònoms, els comerciants, els restauradors, els hotelers… I, òbviament, també estar al costat d'aquells ciutadans que es troben en una situació de vulnerabilitat".

Per garantir els drets i donar resposta a les necessitats de la ciutadania de les Terres de l'Ebre, el cap de llista de Junts per Catalunya va assegurar que "disposem dels actius i dels recursos per albirar un horitzó d'esperança aquí i a la nostra demarcació: un teixit econòmic diversificat, un sector turístic de qualitat, i un espai natural incomparable com el Delta de l'Ebre", va insistir durant l'assemblea telemàtica que va comptar amb la participació d'una cinquantena d'afiliats i afiliades.

A la vegada, Batet va manifestar que les darreres eleccions també han posat de relleu que "el 52% de vot independentista és una oportunitat històrica per avançar cap a la llibertat de Catalunya; però, sense oblidar que hem de sortir amb èxit de l'actual crisi econòmica, social i sanitària". Per això, "ara és el moment d'entendre'ns, de tornar a teixir complicitats i de refer la unitat estratègica", va insistir. De fet, va recordar que l'independentisme sempre ha assolit les seves majors fites quan ha treballat de manera conjunta i coordinada.

Per acabar, Batet va agrair la implicació dels afiliats i afiliades de l'Ebre durant la campanya electoral "sense la qual no hauria estat possible obtenir els bons resultats que va assolir Junts". També va reconèixer "la gran feina de la Mònica Sales. La veu forta, decidida i amb la qual defensarem les necessitats d'aquesta terra i la seva gent" al Parlament durant la pròxima legislatura, juntament amb l'Eusebi Campdepadrós i la Teresa Pallarès.