3/06/2021

Acte institucional en commemoració del Dia Internacional de les Dones a les Terres de l'Ebre

La coordinadora territorial de l'Institut Català de les Dones, Carme Valls, juntament amb l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé i el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, presideixen aquest dilluns, 8 de març, a les 10h., l'acte institucional en commemoració del Dia Internacional de les Dones.

L'organització de l'acte està condicionada per la limitació d'aforament i les mesures de protecció de la Covid19, per això, enguany serà en format híbrid, presencial a la seu de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, i alhora es podrà seguir l'emissió en directe a través de https://ebredigital.cat/en-directe/

En aquest sentit, la col·laboració i participació dels centres educatius de les comarques ebrenques serà totalment telemàtica. Ha estat previàment gravada, tant la lectura del Manifest Institucional "Dones i homes, corresponsables! #Som8deMarç #SomCorresponables" a càrrec de l'alumnat de les escoles: Lluís Viñas de Móra d'Ebre, Institut-escola 3 d'Abril de Móra la Nova; Divina Pastora i Saba Verda (Vinallop), Ferreries, Sant Llàtzer i Sagrada Família de Tortosa; Jaume Balmes de Santa Bàrbara; Agustí Barberà i Sagrat Cor d'Amposta; Raval de Cristo de Roquetes; Maria Garcia i 21 d'Abril de L'Aldea i Ramon y Cajal d'Ulldecona; com també les representacions teatrals dels contes, que formen part de la publicació "Som fortes i valentes": "Hannah, la noia diferent", a càrrec de l'Institut-escola El Temple i "I per què no?" amb l'alumnat de l'Escola Remolins, ambdues de Tortosa.

Abans de l'inici de l'acte a la Sala Terres de l'Ebre de la seu de la Generalitat (pl. Gerard Vergés, 1 de Tortosa), a les 09.45h aprox., les autoritats presents faran una atenció als mitjans de comunicació.