2/04/2021

Riba: “Salvar el Delta no és només una qüestió de país, sinó també europea”

L'eurodiputada republicana Diana Riba ha participat en la presentació del "Manifest per a la protecció dels deltes europeus, que ha impulsat conjuntament amb l'eurodiputat Toni Comín i la Plataforma en Defensa de l'Ebre. "Una iniciativa que pretén ser un espai de trobada d'eurodiputats de tots els països  i que permet ajuntar-nos amb la societat civil i els grups d'experts que fa molts anys que hi treballen". Ha afirmat l'eurodiputada.
Riba, que ha criticat "la nefasta gestió del govern espanyol"; ha destacat "el fet de poder seguir treballant amb aquestes lluites compartides, on política i societat civil van de la  mà per a defensar el nostre territori".
A més ha advertit que "salvar el Delta no només és una qüestió de país, sinó també una qüestió europea". L'eurodiputada ha recordat que "a Europa hi ha altres deltes i problemàtiques per la qual cosa les hem ajuntat en aquest manifest per presentar les demandes davant la Comissió Europea".
Riba ha explicat que "proposem un conjunt de mesures concretes, i com més implicació, suports i adhesions sumem, més fàcil serà posar-ho ràpidament a l'agenda política".
L'eurodiputada ha fet una crida a aprofitar "les noves dinàmiques i oportunitats que se'ns obren amb el Pacte verd Europeu.  En aquest context sorgiran moltes accions i normatives, convertint-se en una oportunitat per unir-ho als interessos dels deltes d'Europa i demanar a la Comissió la seva intervenció".