2/01/2021

Móra la Nova insta a la banca a oferir un servei adequat a la gent gran que no pot accedir a les gestions online

El Ple de l'Ajuntament de Móra la Nova va aprovar per unanimitat, aquest dijous passat, una moció en què es reclama a les entitats bancàries que ofereixin un servei adequat a la gent gran que no pot accedir a les gestions per internet.

"Tot s'està abocant cap a la virtualitat, cap a internet, però hi ha moltíssima gent d'una certa edat que tot això se'ls fa una muntanya. Per tant, demanem als bancs que no redueixin el personal i continuïn mantenint la interacció amb els clients com tota la vida", ha expressat l'alcalde de Móra la Nova, Francesc X. Moliné.

La moció presentada pel grup d'Esquerra Republicana també demana als bancs que donin la informació adequada sobre els seus serveis i productes.

El consistori traslladarà aquesta proposta a la Federació de Municipis, l'Associació de Municipis i el Consell Comarcal. I, a petició dels grups de l'oposició, també la traslladarà a les dues oficines bancàries que hi ha a Móra la Nova.


Ampliació viària del Polígon els Aubals

En el ple ordinari de dijous passat, també es va aprovar per unanimitat la modificació de les normes subsidiàries de forma provisional per una ampliació al polígon Aubals per millorar la viabilitat. Aquesta petició l'ha promoguda el Grup Bon Preu perquè pretén urbanitzar el pàrquing lateral de terra del supermercat Esclat. A més, es farà un carrer i una rotonda que connectaran el pàrquing esmentat amb el Carrer Olivers (on hi ha l'ITV). Per la banda del davant, es farà una vorera ampla i arbrada, donant continuïtat a l'existent. El Grup Bon Preu pagarà íntegrament aquestes obres.