2/02/2021

Míriam Nogueras visita la seu de JXCAT a Tortosa

La diputada al Congrés per Junts per Catalunya, Míriam Nogueras, ha estat aquest matí de visita a les Terres de l'Ebre. Al seu pas per Tortosa, ha fet una aturada a la seu electoral de JXCAT per tal de fer una roda de premsa davant dels mitjans locals acompanyada per la candidata ebrenca, Mònica Sales.

Míriam Nogueras s'ha mostrat satisfeta d'estar envoltada de la gent de la llista de les Terres de l'Ebre i ha donat les gràcies a tots els que estan fent un gran esforç per tirar endavant la candidatura en uns moments en què, a causa de la pandèmia, tot està molt limitat, fins i tot els mitjans de comunicació. Nogueras ha destacat que "ahir va fer anys que el president Puigdemont hauria hagut de ser investit president de la Generalitat de Catalunya després de les eleccions del 21-D" per posar de relleu el fet que "són molts anys de maltractament dels ciutadans de Catalunya i creiem que hem de passar de pidolar els diners que van a Madrid i no torna i començar a plantar cara per representar el catalanisme ambiciós". Un catalanisme que, segons Nogueras, s'ha vist des de l'exili, on "es planta cara a les injustícies". Nogueras ha explicat també que "la setmana passada al Congrés dels Diputats es va aprovar un reial decret que permet que el Govern espanyol doni 1.300 ME per pagar la plataforma del Càstor i que va comptar amb el suport d'alguns partits que es fan dir independentistes".

Per passar a definir-se com el partit dels "fets", ja que "nosaltres critiquem, però també fem; mentre que d'altres critiquen molt el Govern espanyol en campanya, però l'apuntalen i li aproven els pressupostos".

Nogueras ha defensat el Govern català tot dient que "quan es tracta d'actuar, el Govern de Catalunya ho fa a favor dels ciutadans, dels municipis i del territori, com ho és el cas de la inversió de més de vuit milions d'euros en l'arranjament dels ports de les Terres de l'Ebre que es van veure malmesos pel temporal Glòria".

A més, entre altres propostes, ha defensat el desdoblament de la N-420 i ha defensat també l'amnistia i l'alliberament dels represaliats pel "govern més progressista de la història".

Per la seva banda, la candidata jesusenca i número dos per Tarragona, Mònica Sales, ha deixat clar que "creiem en la correlació de treball perquè és impossible teixir un projecte polític sense aquest treball conjunt" i ha destacat que "les Terres de l'Ebre hem de ser proactives i fer tot el possible per capitalitzar tots els actius que tenim per seguir treballant per escoltar el territori i millorar-lo".

Finalment, ha emplaçat la ciutadania a seguir el debat de candidats que ha organitzat demà al migdia el Col·legi de Periodistes de les Terres de l'Ebre.Tortosa, Terres de l'Ebre, 1 de febrer de 2021


Redactat per: Irene López