2/16/2021

LA REGRESSIÓ DEL DELTA DE L’EBRE A DEBAT DINTRE LES AULES DELIEPAAC (Institut d’Estudis Professionals Aqüícoles i Ambientalsde Catalunya)

Davant de l 'escenari que planteja el Pla estatal de Protecció el delta de l'Ebre, l'alumnat del cicle d'Educació i Control Ambiental del IEPAAC, institut ubicat a Sant Carles de la Ràpita, han presentat l'iniciativa de generar debat dintre l'aula sobre la regressió del Delta del Ebre. És per això que s'ha creat un cicle de xerrades que es retransmetran en directe des de les xarxes del IEPAAC.

Un total de cinc experts tècnics i educadors/es que transmetran a l'alumnat la seva visió sobre la possible solució a una de les problemàtiques més visibles del canvi climàtic i la manca dels sediments.

El centre enceta el cicle de Xerrades el dimecres 17 de febrer a les 10:30 amb Josep Polet, pagès, fundador de DeltaPolet, empresa dedicada al turisme sostenible. Aquest cicle finalitzarà el 26 de febrer, en acabar-se es penjaran les intervencions al canal de Youtube del centre.

El IEPAAC veu molt positiu l'aproximació de les problemàtiques ambientals actuals, del entorn del centre a dintre de l'aula i sobretot generar debat amb l'alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Educació i Control Ambiental, un cicle encarat a la gestió tècnica d'impactes sobre el medi ambient i la divulgació ambiental, per tant el centre està formant els futurs gestors/es del medi ambient al territori.

https://www.instagram.com/p/CLWSjN_g5an/?utm_source=ig_web_copy_link