2/01/2021

Comencen dinou cursos de català per a adults a les Terres de l’Ebre

Els dies 25 i 26 de gener de 2021 van iniciar-se els cursos de català per a adults organitzats o impartits pel Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre durant el segon trimestre del període 2020-2021.
En concret, es va posar en marxa una oferta de dinous cursos dels nivells Inicial, Bàsic 2, Bàsic 3 i Suficiència 1 en les modalitats virtual, amb classes síncrones a través de la plataforma Teams, i 100% en línia, mitjançant aules virtuals amb la plataforma Moodle. La inscripció ha arribat als 235 alumnes, si bé encara resta pendent de completar la matrícula de dos cursos de nivell Bàsic 3, que s'han d'iniciar al febrer.

Entre els dinou cursos esmentats, quatre formen part del programa Aprèn.cat, adreçat a persones aturades amb nuls o pocs coneixements de català. És un programa impulsat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, amb finançament del Fons Social Europeu.

L'actual situació sanitària ha obligat a impartir tots els cursos a distància, si bé durant la primera setmana van tindre lloc unes sessions presencials en què es va oferir formació sobre les eines en línia que ha de fer servir l'alumnat dels cursos virtuals.