2/18/2021

Biografies Ampostines 2021

El cicle de conferències "Biografies Ampostines", del que presentem la desena edició, té com objectiu recuperar i divulgar les vivències i els treballs realitzats per personatges vinculats amb la ciutat d'Amposta. Aquestes conferències, presentades per diversos investigadors locals i per col·laboradors i familiars, ens descobriran històries personals, amb aspectes poc coneguts dels biografiats, i fets col·lectius que ens ajudaran en el procés de construcció de la història contemporània de la ciutat.
El cicle consta de 4 biografies i inclou personatges del passat que han destacat en la història més recent d'Amposta i personatges del present que han esdevingut una referència per a les generacions actuals.
En aquesta edició les personalitats escollides són representants de diversos camps professionals: la sanitat, l'art, l'esport i la politica així com els oficis i artesanies de tot el segle XX i inicis del XXI, i han contribuït amb les seves aportacions a conformar la ciutat dinàmica i oberta que tots coneixem avui.

18 de Febrer de 2021
"Anna Accensi, obrint pas al rem femeni" presentada per Cinto Accensi Abella

25 de Febrer de 2021
"Manel Margalef, director del Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona"  presentat per Vicent Fibla

4 de març de 2021
"Dr. Tomàs Pujol Font. Un metge, dues vides" a càrrec d'Anton Pujol Bertran

11 de març de 2021
"De l'Axarquia a l'Ebre i Mèxic. Els España, família de comerciants, dispersada per la Guerra Civil" a càrrec d'Antoni Espanya


Dies: del 18/2/2021 al 11/3/2021

Horari: A les 19 h

Lloc: Sala d'actes del Museu de les Terres de l'Ebre

Població: Amposta

document relacionat