2/08/2021

Albert Batet: "Ens presentem el 14-F amb l'esperit inconformista per fer Catalunya un país millor"


El cap de llista de Junts per Catalunya a la demarcació de Tarragona, Albert Batet, ha expressat aquesta tarda a Amposta que "la nostra formació política, ens presentem amb l'esperit inconformista per fer Catalunya un país millor". A més, "amb un conjunt de propostes perquè la gent de la demarcació de Tarragona pugui desenvolupar els seus projectes de vida, des de les Cases d'Alcanar fins a Cunit", com és l'aposta per tenir una Catalunya amb connexió digital.


Seguint en aquesta línia, Albert Batet ha anunciat que Junts per Catalunya defensarà que l'impost de societats pugui ser bonificat per aquelles empreses, emprenedors, empreses familiars que inverteixin els seus beneficis a favor del negoci.


Per poder fer realitat aquestes propostes, el cap de llista per la demarcació de Tarragona ha demanat el vot per Junts perquè el 14-F "ens juguem que pugui haver un Govern de la Generalitat que gestioni amb solvència; podem aconseguir, per primera vegada, una gran majoria independentista que superi el 50% de vots; i tenir la primera dona presidenta de la Generalitat, la Laura Borràs". Per això, Batet ha demanat "el vot útil per Junts. Ara, no ens hem de rendir", ha insistit.Junts per Catalunya aposta per la conselleria de món rural


La número 2 i candidata per les Terres de l'Ebre, Mònica Sales, ha explicat el compromís de Junts amb les Terres de l'Ebre. Per exemple, l'aposta per la conselleria del Món Rural, "per treballar per les oportunitats i resoldre els problemes del terrirori". Seguint el camí obert pel Govern amb el projecte 'País Viu' "per garantir la cohesió territorial del país".


Per aquest motiu, Sales ha animat a la gent a votar el 14-F per "dir prou als atacs de l'Estat i la seva ineficiència". En aquest sentit, ha denunciat que l'Estat dona l'esquena al Delta de l'Ebre i a la Taula de consens.


Catalunya connectada digitalment el 2022


Per la seva banda, el conseller de Polítiques Digitals i Funció Pública, Jordi Puigneró, ha explicat que "Junts portarem la fibra òptica a tots els municipis de Catalunya el 2022" perquè "la connexió digital de tot el territori és vida econòmica, millora social i reverteix el despoblament. És la veritable cohesió territorial".


Per garantir la vertebració del territori, el conseller Puigneró ha assegurat que és important "tenir les mans lliures. I Junts per Catalunya és la garantia de no dependre de Madrid".


Per acabar, Antoni Castellà ha animat a votar Junts per Catalunya aquest diumenge 14 de febrer per tres motius: "Junts, és la candidatura més transversal, hi són representades totes les sensibilitats polítiques; és un pols entre l'unionisme i l'independentisme, el candidat del PSC, Salvador Illa, representa el nacionalisme espanyol; i pel plebiscit que hi ha dins de l'independentisme". Per això, Castellà ha assegurat que "Junts és el vot útil".