1/14/2021

Unió de Pagesos lliura la Plataforma amb mesures urgents per al sector agrari i propostes de cara a les eleccions a JuntsxCat, PP i Ciutadans de les Terres de l’Ebre

Unió de Pagesos entregarà avui, dijous 14 de gener, el document amb la Plataforma reivindicativa de mesures urgents per a l'agricultura, la ramaderia i la silvicultura, que va servir de base per a les tractorades del 21 de desembre arreu del territori, i les propostes del sindicat de cara a les eleccions catalanes als representants de JuntsxCat de les Terres de l'Ebre, a Gandesa, i el dilluns 18 de gener, al PP i a Ciutadans, a Tortosa.
 
Avui, dijous 14 de febrer, a les 15.30 h. Reunió amb els representants de JuntsxCat, al carrer de la Bassa d'en Gaire, 1, de Gandesa (Terra Alta).
 
Dilluns, 18 de gener, a les 10 h. Reunió amb els representants del PP, i a les 12 h, amb els de Ciutadans, a la seu d'Unió de Pagesos a Tortosa (Av. dels Ports de Tortosa-Beseit, 14)
 
A les reunions assistiran Miquel Piñol, coordinador territorial de les Terres de l'Ebre d'Unió de Pagesos; Claudi Juanós, coordinador comarcal de la Terra Alta d'Unió de Pagesos, i Jaume Miquel Aleu, membre de l'executiva comarcal de la Ribera d'Ebre­­ d'Unió de Pagesos.