1/10/2021

La Ribera d'Ebre suspèn cinc rutes de transport escolar per la presència de neu i gel a les carreteres

L'acumulació de neu i gel a les carreteres de la Ribera d'Ebre, el Priorat i el Baix Camp d'aquest cap de setmana ha dificultat la mobilitat viària. Per això, el Consell Comarcal de la Ribera ha decidit suspendre per demà dilluns 11 de gener cinc rutes de transport escolar, una mesura que es prorrogarà els pròxims dies en funció de com evolucioni la meteorologia i els treballs de neteja de les vies. Les rutes de transport escolar suspeses —que afecten una seixantena d'alumnes— són les següents:

Falset - La Torre de Fontaubella - El Masroig - Móra d'Ebre (Centre d'Educació Especial Jeroni de Moragas): 3 alumnes.
Miami Platja - L'Hospitalet de l'Infant - Móra d'Ebre (Centre d'Educació Especial Jeroni de Moragas): 3 alumnes.
Pratdip - L'Hospitalet de l'Infant - Móra d'Ebre (Centre d'Educació Especial Jeroni de Moragas): 2 alumnes del centre + 2 alumnes del Taller.
Tivissa - Móra d'Ebre (IES Julio Antonio): 35 alumnes.
La Palma d'Ebre - Flix (IES de Flix): 14 alumnes.

Talls de subministrament elèctric

Aquesta tarda, el temporal Filomena mantenia sense subministrament elèctric o amb talls intermitents 2.348 abonats de disset municipis catalans, principalment petites poblacions de la Demarcació de Lleida i Tarragona, especialment de les comarques de la Terra Alta, Ribera d'Ebre i el Priorat, on han caigut les nevades més grans. El temporal també ha afectat la cobertura de telefonia mòbil.