1/29/2021

Furgonetes de Junts per Catalunya

Aquest matí, la candidata de Junts per Catalunya, Laura Borràs, acompanyada del seu director de campanya, Francesc de Dalmasses, s’ha desplaçat fins a l’aparcament de vehicles del costat del Palau Sant Jordi de Montjuïc per donar la benvinguda a una flota de 25 furgonetes logotipades amb les sigles i els eslògans del partit que recorreran tots els pobles i municipis del territori català per tal de repartir els cartells electorals i fer arribar la veu de la candidatura a tants llocs com faci falta.

Així ho ha explicat Borràs davant dels mitjans en destacar que “en un context de pandèmia, volem poder garantir la salut personal de tothom i fer que estiguin a prop del nostre missatge lluitador, d’esperança i de futur presentant aquesta flota de furgonetes que aniran amb afiliats voluntaris a tot arreu”.

Una mobilització en la qual tampoc hi faltaven els representants de les Terres de l’Ebre amb tres vehicles que aniran els propers dies per la Terra Alta, el Baix Ebre, el Montsià i la Ribera d’Ebre. En aquest cas, alguns dels ebrencs assistents eren el representant de JXCAT a Bot, Jaume Sabaté, el candidat número nou de les llistes, Rai López.

L’acte ha tingut lloc poc després que els presos polítics haguessin sortit de la presó exercint el seu dret de participació d’una campanya electoral. És per això que Laura Borràs ha recordat que “els presos polítics han sortit d’allà on mai haurien hagut d’entrar. Són els nostres representants legítims i participaran ja avui mateix als actes de la campanya”.Barcelona, Barcelonès, 29 de gener de 2021


Redactat per: Irene López