1/14/2021

Eufònic Urbà 2021 a Arts Santa Mònica

El 4 de febrer, Eufònic Urbà torna a l'Arts Santa Mònica de la Rambla Barcelonina, en una edició en la que destaquen les instal·lacions artístiques de cabosanroque "Sous les violons la plage", la brasilera Anaisa Franco o el japonès Tomonaga Tokuyama, a més de l'estrena a Barcelona de l'espectacle "Acte de fe", de Grandia, Martorell i Vilajuana, una coproducció a tres bandes entre Eufònic, Fira Tàrrega i Fira Mediterrània de Manresa.

A Eufònic Urbà 2021 també hi haurà propostes com les de Ro.e, artista basca que viu a Suècia; l'acció per a cos i so d'Aurora Bauzà i Pere Jou "I Am (T)Here" i una actuació especial d'Alfredo Costa-Monteiro invisible per al públic i que ressonarà a tot l'espai del centre Arts Santa Mònica, que se sumen als noms ja anunciats de Lume, Ferran Fages i Carme Torrent o Lina Bautista.

Totes les activitats son gratuïtes, però degut a les restriccions sanitàries, l'aforament és limitadíssim i cal reservar entrada per a totes les actuacions. Les instal·lacions artístiques són de lliure accés amb aforament controlat. No cal recordar-vos que és imprescindible l'ús de mascareta, mantenir la distància i fer una bona higiene de mans.