1/04/2021

El PSC tornarà a posar les Terres de l’Ebre en el centre d’atenció de les inversions a Catalunya.

 

"Catalunya necessita un canvi i les Terres de l'Ebre també. En aquests últims deu anys les Terres de l'Ebre hem estat abandonats pels governs de la Generalitat d'ERC i JuntsxCat. Deu anys perduts que hem de començar a recuperar a partir del 14 de febrer per tenir un bon govern al servei de la ciutadania. Un govern liderat per Salvador Illa que ens donarà l'oportunitat  de corregir el desequilibri territorial tan gran que patim, un govern que treballi braç a braç amb els municipis". Ha afirmat Joaquin Paladella, alcalde de Batea, que ocupa el tercer lloc en la candidatura del PSC per la circumscripció de Tarragona a les eleccions al Parlament de Catalunya.

 

Juntament amb Joaquin Paladella, pagès de professió, de 57 anys i que va ser coordinador d'Unió de Pagesos a la Terra Alta i parlamentari en dues legislatures, la candidatura del PSC està integrada per deu candidats i candidates de l'Ebre. Georgina Ebri en sisè lloc, infermera de 34 anys, treballa a la Fundació Pere Mata i és regidora de l'ajuntament de Roquetes. Joan Caballol en el número set, empresari del sector turístic i expert en internacionalització d'empreses agroalimentàries, té 56 anys i ha estat tinent d'alcalde de l'ajuntament de Tortosa i actualment Diputat al Parlament, lligat al món associatiu, especialment al cultural. José Luis Aparicio en el tretzè lloc, jubilat de 74 anys ha estat Alcalde de Riba-Roja d'Ebre i actualment és regidor. Anna Tomàs en el catorze lloc, autònoma del camp, portaveu del PSC de l'Ajuntament d'Amposta, vinculada al món de l'esgrima. Rosa Anglès en el lloc dissetè, de 57 anys autònoma i portaveu del PSC de l'ajuntament de la Ràpita, molt vinculada al món associatiu i especialment al turístic. També hi formen part Javier Sánchez professor de l'INS Candelera de l'Ametlla de Mar i fins fa poc director, de 55 anys. Estefania Valdés funcionària del Departament de Justícia de 45 anys, regidora de Governació i SAC de l'ajuntament de Tortosa i responsable de justícia de la UGT. Aleix Ferre, mestre i coach esportiu d'alt rendiment de 43 anys, portaveu del grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Deltebre. Carla Quesada, quiromassatgista terapeuta té 25 anys regidora d'Afers socials de l'Ajuntament de Sant Jaume d'Enveja, i Xavier Sabater, responsable de projectes ambientals al Port de Barcelona. President de la Comissió Logístics Green Deal de Barcelona, té 67 anys , portaveu del PSC a l'ajuntament de Flix, ha estat Conseller de la Generalitat de Catalunya, diputat al Parlament, senador, diputat al Congrés dels Diputats, activista en el camp cultural.

 

Una candidatura amb molta presència d'ebrencs i ebrenques, amb una llarga experiència de gestió municipalista, de solvència contrastada, i que pertanyen al món associatiu, de gent que xafa de peus a terra, que coneix de prop les inquietuds i necessitats del territori i de la seva gent. Una candidatura transversal i paritària amb candidates i candidats de les quatre comarques ebrenques que provenen de tots els àmbits laborals, i amb especial incidència en el món rural i la pagesia com és el cas Joaquin Paladella.

 

"És hora que els catalans i catalanes tinguem un govern capaç de governar amb eficàcia i ocupat també en fer créixer les Terres de l'Ebre, i no un govern d'ERC i JuntsxCat més preocupat en les seves picabaralles internes que en altra cosa, un govern dividit incapaç de tirar endavant el país. No necessitem més un govern que busca la confrontació a totes hores en un enemic extern, que solament existeix en la seva entelèquia en el seu imaginari, per justificar la seva inacció,". Ha explicat Georgina Ebri candidata al Parlament.

 

"La gent necessita solucions als problemes del dia a dia, a la falta d'oportunitats, un govern que no deixi a ningú enrere, que cregui en la solidaritat i en la justícia social, un govern feminista, un govern que inverteixi en el  territori, un govern que destini recursos en Desenvolupament, Recerca i Investigació, que ajudi als emprenedors, a  l'agroindústria i els pagesos i que cregui en  l'ecologia que és també economia i un element imprescindible per aconseguir la reactivació econòmica i la reconstrucció social després de la COVID, un govern liderat pel PSC" . Ha conclòs Joaquim Paladella