1/03/2021

Diversosgrups ebrencs oferiran un espectacle per a les residències el dia deReis

Impulsat i patrocinat pels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a les Terres de l'Ebre, amb la col·laboració dels Serveis Territorials de Salut, la tarda de Reis s'oferirà a tots els centres residencials del territori l'espectacle virtual SOM MOLT GRANS!

Es tracta d'un conjunt d'actuacions diverses del món cultural i artístic ebrenc que té per objectiu servir de distracció i també de reconeixement a totes les persones (usuàries, professionals i familiars) vinculades als centres residencials de les Terres de l'Ebre, tant de gent gran com de persones amb discapacitat o persones amb malaltia mental i, també, centres de la DGAIA.

L'espectacle, organitzat pel col·lectiu DiLLUMs d'Arts al Forn, té un nexe escènic creat pel director teatral Valer Gisbert i presentat per Meritxell Sabaté. Hi actuen el Grup Teatral Planer, Jesús Fusté, Jesús M. Tibau, Joan Rovira, Jota Planera, Kosereta, Junior's, La Tuna Folk, Montse Boldú, Marta Viladrich&Manel Miró, Pili Cugat i Carlos Luprián, los Quicos, Roberto Oliván, Sheila Martín, Sílvia Panisello o Vicent Pellicer, entre d'altres.

Totes les persones participants han volgut contribuir de forma solidària a aquest reconeixement a persones que han patit de forma especial la pandèmia de la Covid-19. Posteriorment l'espectacle quedarà a disposició de totes les persones que el vulguin gaudir.

A més a més, dins les jornades nadalenques, cal destacar que durant la tarda del diumenge 3 s'ofereix per als mateixos destinataris un teleconcert del cantautor ampostí Noel Luna i que des dels ST de Treball, Afers Socials i Famílies s'ha fet donació al Banc d'Aliments (secció Terres de l'Ebre) de 210 litres d'oli d'oliva verge envasat per cooperatives de l'Ebre.