1/12/2021

Comunicat d'Educació sobre les afectacions causades pel temporal FilomenaAvui dimarts no han pogut obrir a causa del temporal Filomena un total de 18 escoles i instituts de les comarques de Ponent, Camp de Tarragona, Terres de l'Ebre i Girona, fet que ha afectat 789 alumnes. Pel que fa al transport escolar, continua suspès plenament o parcialment en 10 comarques. Aquestes mesures s'estan prenent d'acord amb els Consells Comarcals, en contacte amb els ajuntaments afectats i en coordinació amb Protecció Civil.

 

 

Comarques de Ponent

 

A les comarques de Ponent no han obert 3 centres educatius de les següents comarques, fet que ha afectat a 52 alumnes:

Les Garrigues: Escola L'Espígol - ZER Garrigues Altes a Juncosa, amb 30 alumnes.
Urgell: Escola Mossèn Ramon Muntanyola - ZER Riu Corb a Els Omells de Na Gaia, amb 6 alumnes.
Pallars Jussà: Escola d'Espluga de Serra - ZER Alta Ribagorça d'Espluga de Serra, amb 16 alumnes.

 

Pel que fa al transport escolar, hi ha tres comarques parcialment afectades: les Garrigues, l'Alt Urgell i l'Urgell.

 

 

Camp de Tarragona

 

Al Camp de Tarragona, avui no han pogut obrir 12 centres educatius a la comarca del Priorat, amb un total de 708 alumnes. Són els següents: Escola el Sarraí – ZER Baix Priorat de Bellmunt del Priorat, amb 8 alumnes afectats, Escola Sant Isidre – ZER Les Vinyes de Capçanes, amb 22 alumnes, Escola Onze de Setembre – ZER Baix Priorat de El Masroig, amb 23 alumnes, l'Escola Pius XII - ZER L'Aglà d'El Molar, amb 19 alumnes, Escola Sant Feliu – ZER Les Vinyes d'Els Guiamets, amb 10 alumnes, l'Institut Priorat de Falset, amb 490 alumnes, l'Escola Llicorella - ZER L'Aglà de Gratallops, amb 20 alumnes, l'Escola Serra Major - ZER L'Aglà de La Vilella Baixa, amb 20 alumnes, Escola Anicet Villar – ZER Les Vinyes de Marçà, amb 30 alumnes, l'Escola Garbí - ZER Montsant-Serra de Prades de la població de Poboleda, amb 28 alumnes, l'Escola Rossend Giol – ZER Baix Priorat de Porrera, amb 12 alumnes, i l'Escola Montsant – ZER Montsant-Serra de Prades d'Ulldemolins, amb 26 alumnes.

 

Hi ha cinc comarques afectades plenament o parcialment pel transport escolar: l'Alt Camp, el Baix Camp, la Conca de Barberà, i el Priorat i el Tarragonès.

 

Terres de l'Ebre

 

A les Terres de l'Ebre no han obert 2 centres educatius, amb 18 alumnes, de dues comarques:

Terra Alta: Escola Mare de Déu de la Fontcalda de Prat de Comte, amb 7 alumnes.
Ribera d'Ebre: l'Escola Josep Riba de l'EMD de la Serra d'Almos, amb 11 alumnes.

 

Ambdues comarques es troben també afectades parcialment pel transport escolar.

 

 

Comarques gironines

 

L'Escola Lliurona d'Albanyà, a la comarca de l'Alt Empordà, amb 11 alumnes, avui tampoc no ha pogut obrir.