1/05/2021

Canvisen la gerència de l’empresa pública Salut Terres de l’Ebre

En la reunió del passat dilluns 4 de gener del Consell d'Administració de GECOHSA (Gestió Comarcal Hospitalària SA) es va aprovar la incorporació a la gerència de Salut Terres de l'Ebre a Pilar Closa Gras, que assumirà a partir del dia 7 de gener les funcions que fins ara duia a terme Joan Galbany Padrós.


Galbany, per la seva banda, acumulava fins al moment les tasques de direcció de centre i gerència. A partir del dijous 7 de gener, Joan Galbany serà el director de centre de l'Hospital i traspassarà la gerència de Salut Terres de l'Ebre a la Pilar Closa.


La nova gerent de l'HCME, Pilar Closa, és una persona amb una àmplia experiència en càrrecs directius: directora de l'Hospital de Berga, adjunta a la direcció i posteriorment directora a l'Hospital Sant Joan de Reus, gestora de l'àrea quirúrgica del CSI i, posteriorment, directora assistencial al Consorci de Salut i Social de Catalunya.


Joan Galbany, director del centre, ha declarat que "es tracta d'una incorporació molt important per al centre que reforçarà l'estructura directiva en uns moments crítics per al futur de l'Hospital en els quals s'està abordant l'entrada en funcionament de la nova empresa depenent del CatSalut, Salut Terres de l'Ebre, al mateix temps que s'afronta la crisi sanitària que representa la pandèmia de COVID-19".


Per la seva banda, Pilar Closa s'ha mostrat "molt il·lusionada amb el nou repte i espero ajudar tant a l'Hospital com al territori amb la gestió de la pandèmia i en la nova empresa Salut Terres de l'Ebre. Entre tots i totes hem de donar el millor servei a les persones que en definitiva és la raó de ser de l'Hospital. El meu compromís i dedicació és la d'assolir els reptes seguint les línies establertes que ens marca el Pla de Salut".