12/05/2020

Montserrat: “El Suprem no aplica el dret, aplica la venjança; fa política no justícia”


Arran de la revocació feta pel Tribunal Suprem del tercer grau i l'article 100.2 als presos polítics, el diputat i president de la Federació de l'Ebre d'Esquerra, Alfons Montserrat ha manifestat: "El Suprem no aplica el dret, aplica la venjança; fa política no justícia".
"Tota la nostra estima, solidaritat i suport a Carme Forcadell i Dolors Bassa, i resta de presos polítics, exemple de lluita, dignitat i fidelitat al país". Ha afirmat Montserrat desprès de conèixer que aquesta nit Forcadell i Bassa ingressaran a presó.
El dirigent ha recordat que "aquest és un Tribunal que s'acarnissa en condemnar de manera arbitrària i injusta els independentistes, vulnerant els  seus drets fonamentals. Una mostra més que la ultradreta no només segueix molt present a l'exèrcit sinó també al poder judicial espanyol".
El dirigent republicà ha fet una "crida a persistir amb fermesa i compromís en la defensa de l'amnistia i la llibertat dels presos i les preses polítiques i resta de persones repressaliades. Ningú ens apartarà del camí cap a l'autodeterminació i la República catalana".