12/15/2020

Lliurament de la 7a edició dels Premis Esportius Terres de l'Ebre

El secretari general de l'Esport i l'Activitat Física, Gerard Figueras, juntament amb l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, el delegat del Govern, Xavier Pallarés, i la representant territorial de l'Esport, Cinta Espuny, presidiran el proper dijous, 17 de desembre, a les 19 hores, a l'Auditori Felip Pedrell de Tortosa, el lliurament dels Premis Esportius Terres de l'Ebre 2020.

Aquests guardons premien, d'una banda, la trajectòria de forjadors, aquelles persones que s'han distingit per una aportació llarga i continuada al món de l'esport de les comarques ebrenques; i de l'altra, es reconeix els esportistes ebrencs majors d'edat que han assolit el primer lloc en els campionats de Catalunya, o bé pòdium en campionats d'Espanya i/o nivells superiors i campionats absoluts, en les diverses especialitats durant l'any 2019.

Al mateix temps, es farà un reconeixement a dos clubs que celebraren el centenari, un club que va celebrar el 75è aniversari i 8 clubs més que commemoraven els 25 anys des de la seva creació. I també es retrà homenatge a un persona vinculada al món de l'esport traspassada recentment.