12/03/2020

La Generalitat ha executat en l'últim any obres a les carreteres de les Terres de l'Ebre per valor de 5,6 MEUR


El secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, ha posat avui en valor la inversió de 5,6 MEUR en obres de millora de la xarxa viària de les Terres de l'Ebre que la Generalitat ha dut a terme en l'últim any. Gavín ha visitat avui els treballs de millora del ferm que s'estan executant al pont del Mil·lenari de Tortosa, juntament amb el delegat del Govern, Xavier Pallarés, i l'alcaldessa, Meritxell Roigé.

Així mateix, s'ha actuat en els últims dies en altres punts de la C-12 a Tortosa i a Amposta. El secretari, a més, ha anunciat que la millora del tram de sis quilòmetres entre Aldover i Xerta finalitzarà aquest mes, amb un pressupost d'1,3 MEUR. Aquesta obra ha inclòs la implantació de separadors de fluxos i la millora d'elements de drenatge i de senyalització.

Juntament amb aquestes actuacions, la Generalitat ha dut a terme en l'últim any diverses obres d'emergència per a l'estabilització de talussos entre Tortosa i Benifallet, entre Gandesa i Horta de Sant Joan, entre Garcia i Flix i a Sant Jaume d'Enveja. També cal remarcar la millora del ferm i la construcció d'una rotonda al terme de Sant Jaume d'Enveja. I, per al 2021, el secretari Isidre Gavín ha explicat que s'impulsaran obres a la xarxa viària d'aquest àmbit per valor de prop de 7,5 MEUR; a la C-12, a Tortosa, a Ascó i entre Xerta i Rasquera, a les carreteres TV-3408 i TV-3406 entre la Ràpita i Amposta i a la C-43, a Gandesa.