12/20/2020

El Cor Flúmine fa el seu concert de Nadal al pati del Museu de Tortosa

S'imaginen que fos de nit i amb el cel ben estrellat? S'imaginen estar en una església calentons i no pas al mig d'un pati? Amb aquests desitjos i amb aquest clam a la il·lusió s'ha iniciat, aquest diumenge, el tradicional concert de Nadal del Cor Flúmine que s'ha hagut de celebrar a plena llum del dia i a l'aire lliure al bell mig del pati del Museu de Tortosa. Això ha estat així per tal de poder complir amb la cita del calendari i, al mateix temps, cenyir-se a les mesures de seguretat dictades pel PROCICAT enmig de la crisi sanitària del Covid-19.

Així doncs, els cantaires, sota la direcció de Rosa Caballol, han interpretat un total de 17 cançons entre les quals en destaquen: Màgica nit, Give me Jesus, Joy to the world, You raise me up, Never Alone o El noi de la mare, entre d'altres.

Els assistents s'han repartit en dos passis (11h i 12:15h) i van haver de reservar prèviament l'entrada a la web del Teatre-Auditori Felip Pedrell, tot i que era gratuïta, d'acord amb els protocols establerts.

I com diuen des de la mateixa formació, tota la humanitat necessita celebrar la vida, la il·lusió, la Pau, la fraternitat, l'amistat... i la certesa que ens en sortirem de l'adversitat. Una adversitat que ha fet que molts dels concerts de Nadal habituals de la ciutat s'hagin hagut de suspendre, que les festes nadalenques no puguin ser com sempre o que avui, el dia en què se celebra també La Marató de TV3, no s'hagin pogut dur a terme actes solidaris, com marca l'agenda, i els donatius només siguin per Bizum, per transferència bancària o a través d'Internet. Una situació anòmala, però que convé superar per poder reprendre amb més força el nou any.Tortosa, Terres de l'Ebre 20 de desembre de 2020Redactat per: Irene López