11/26/2020

Torna la campanya "I tu, jugues en català?" amb dinou establiments adherits a l'Ebre


Dinou establiments de les Terres de l'Ebre, de les poblacions d'Amposta, Ascó, Batea, Bot, Corbera d'Ebre, Deltebre, Flix, Gandesa, Móra d'Ebre, Móra la Nova, Sant Carles de la Ràpita i Tortosa, s'han adherit a la campanya "I tu, jugues en català?" 2020.

La campanya dona a conèixer l'oferta comercial de jocs i joguets en català coincidint amb les dates de Nadal i fa visibles els productes que inclouen la llengua catalana en l'embolcall, les instruccions o el funcionament del joc. Disposa d'un cercador de jocs que inclou l'oferta de joguet en català disponible al mercat en l'actualitat, també oferix la possibilitat de localitzar els establiments adherits més propers que disposen del producte que es busca.

Des del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) s'ha contactat amb els comerços dedicats a la venda de jocs i joguets al territori amb l'objectiu d'actualitzar i ampliar la informació disponible al catàleg de jocs en català sobre l'oferta d'aquests productes establiments adherits del territori.

És l'octau any consecutiu que es du a terme la campanya a les Terres de l'Ebre. L'any 2013 es va iniciar amb l'adhesió de les primeres catorze botigues.