11/13/2020

Finalitza la formacióteòrica de l’Acció d’Aprenentatge Especialitzat en Logística de Magatzem del Dispositiu d’Inserció Laboral EIXAM del Consell Comarcal de la Terra Alta

Avui divendres ha finalitzat la formació teòrica de l'Acció d'Aprenentatge Especialitzat en Logística de Magatzem, organitzada des del Dispositiu d'Inserció Laboral EIXAM, en el marc del Projecte Terra Alta Més, subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya. La formació s'emmarca en el Projecte Treball a les 7 Comarques, que promou projectes ocupacionals i de desenvolupament local a les set comarques catalanes que tenen major necessitat de reactivació econòmica, entre elles la Terra Alta, amb l'objectiu d'afavorir la permanència de la població al territori.

En aquesta acció d'aprenentatge hi han participat 12 persones en procés de recerca de feina, que han realitzat fins al moment un total de 102 hores de formació teòrico-pràctica en l'àmbit de la logística de magatzem i de la millora de les seves competències transversals. Tots els assistents han assolit amb èxit els objectius i continguts del curs. Properament iniciaran 20 hores més de pràctiques no laborals que es realitzaran en col·laboració amb empreses de la comarca sensibles a millorar les condicions ocupacionals de persones que es troben amb obstacles per incorporar-se al món laboral.

"En el marc actual que estem vivint, és de vital importància la col·laboració público-privada, així com la sensibilització del sector privat, que també pot contribuir en la capacitació competencial de les persones del territori", expressa Magda Aubà, tècnica d'inserció laboral del Consell Comarcal de la Terra Alta.